Monday, September 6, 2010

Amiey ♥ Nuffnang!~

Wassup wassup!~
hehehe..
Amiey sangat happy hari ni c0z....
dah dapat 4 buffered Earnings dari NUFFNANG!~
yeay!~ suke suke suke..
my nuffnang!~

alhamdulillah...
walaupun baru berjinak2kan diri dalam nuffnang nih..
tak sangke ley lak kan dapat secepat ini....
0kaylah tuh....
s0, kene rajin2 kan diri update bl0g + rajinkan diri menambah kawan2 baru...

0k!~ ch0w.. adi0s.. astalavista bebeh!~
wassalam...

2 comments:

Atsuko Ichirou said...

camm ne nak dpt earning nie...bantu cket...

Amiey said...

hehehe... kite p0n sebenarnyer baru lagi..
tapi 1stly.. awak kene sign up kat nuffnang.. ni web nyerr.. http://www.nuffnang.com.my/.
tapi kite rase awak dah sign up kan ngan nuffnang..
s0, awak kene add je iklan die kat header b0ard, kat p0st and kat sidebar awak..
tu jew.. t sesape yg bl0gwalking kat bl0g awak.. akn click setiap iklan tuh.. then awak akn dapat duit dari setiap clickan tu.. hehehhe..
rhm tak? hehehehe..