Sunday, September 12, 2010

Dia Datang.....

yang ditunggu akhirnya tiba...
apakah?
siapakah?
hehehehe... siapa lagi kal0 bukan sedara mara amiey...
sampai jugak akhirnya...
sangat kec0h dan sangat meriah yer...

ape tak nyerr...
adik beradik mak amiey ada 16 0rang semuanya..
yang datang tadi p0n baru separuh..
tak termas0k lagi ngan anak2 mereka yang dah berkeluarga...
hurm... mang happening teramat sangat...

penat lah jugak tangan amiey nih melayan...
even th0ught, tempat amiey tadi hanya di dapur..
membantu mak menghidangkan makanan untuk sedara mara..
sampaikan.. air yang amiey bancuh dalam satu bekas air p0n masih tak cukup...
terpaksa bancuh lagi 4 jug!!
hahaha.... macam2 hal daa...
tapi!~ tak pe p0n!
yang penting kite enj0y!

mak amiey? hurm.. dia bukan main lagi...
bercerita itu dan ini dgn adik beradik dia...
almaklumlah... lama tak jumpe..
yelah kan.. masing2 dengan kehidupan masing..
s0, time raya ni lah dapat berkumpul mengeratkan lagi tali persaudaraan.

papep0n.. amiey happy dan bersyukur sangat..
c0z dapat jumpa dan beraya dengan die0rang...
i'll alwayz luv u guys!~

Bujang's Family


0 comments: