Wednesday, September 29, 2010

tak fahamlah!~

s0metimes..
amiey tak berapa nak faham hati lelaki nih...
maks0d amiey..
PAKWE!

bukan pakwe amiey k..
tapi pakwe kawan amiey..
s0ri beb! aku citer sal k0..

kisah ni bukan pe p0n..
just amiey tak berapa nak puas hati lah..
ape hak pakwe die sampai nak k0ngk0ng aweknyer sendiri dari berbl0ging nih!~

can't understand this situasi0n actually!
cinte? c0uple? 
its all ab0ut hati right?
s0 what?!~
awek sendiri nak ada bl0g and nak curah segala rasa hati die dalam bl0g p0n tak b0leh kew?!
salahkah?!

masih tak faham dan selamanya aku tak faham...
t0 pakwe kawan aku tuh..
awek ang dah sayang gilerr kat ang..
sampai2 0perasi berbl0ging dia p0n dia hentikan..
s0, ang jangan naya dia n0h!

2 comments:

ieqa vesper said...

hehehe...tu la, sedey nye ati nieeeeeeeee...sabr je la..

Amiey said...

hehehehe.. s0ri qa..
ak st0ry pasal ang....