Wednesday, January 19, 2011

saya sangat hepy hari ini~

waaaaahhh!
s0 relieved!!!
akhirnya lepas jugak dua presentati0n xsiment t0k minggu nih!
aku sangat2 hepy skang!
jangan ada yang r0sakkan m00d aku 0keh?!

first presentati0n is Pengurusan dan Pentadbiran Islam~
quite 0kay actually presentati0n aku..
then, yang paling aku hepy is..
markah xsiment aku... 14/15..
waaaahh... ley la yerk if nak bggakan.. then,
Lecturer aku simpan k0t xsiment aku...
hehehe.. t0k wat m0del + c0nt0h t0k MQA..
bangganyer saya!
c0z.. semua tu hasil titik pel0h aku! sh0uld be aku bangga 0kay!

sec0nd presentati0n lak... Undang-Undang K0ntrak~
baru je lepas present petang tadi..
k0men Puan atas perf0rm aku dan teman2 time presentati0n tadi..
"seri0usly.. saya tak pernah tgk p0n ada sape2 yang present guna meth0d lak0nan..
s0, this is first time yang saya rase amat bg0s.."
w0w0w0w0w0~

adik2 kelas jeles k0t..
puan bg highest mark kat gr0up aku..
siap puan ajak tawar menawar lagi markah gr0up aku!
hehehe..
even d0e xsiment aku ada sedikit isu yang disalah susunkan...
s0, terpaksa lah jugak t0lak dua markah..
18/20!
dah terlalu cuk0p t0k aku banggakan pencapaian aku wat masa nih~ hehehe....
better than n0thing kan?
s0.. f0r final exam...
aku akn cube buat yang terbaik..
4 flat~
nak sangat genggam!
n0t just 3.8! but must higher than that!

0kay.. daaaaa....
sekian unt0k makluman~

0 comments: