Sunday, February 6, 2011

i'll Be Back~

sedey2..
es0k dah start final exam..
s0, u guys! d0akan amiey lulus dengan cemerlang k~
nak sgt genggam 4.00 flat tuh!
f0r n0w.. amiey st0p bl0gging~
smpilah hbis final exam 23 feb nanti~


s0.. untuk sahabat2 bl0gger yang rindukan amiey (cet! ada ke?)...
lagu backgr0und theme bl0g amiey ni khas t0k k0rang~...
hihihihi..
k0rang!!! i'll be back 0kay!
daaaaa...
sayang k0rang!

Wednesday, February 2, 2011

apa salah Amiey?

Assalamualaikum~
ape khabar all bl0ggers!
amiey sehat alhamdulillah..
waaah~ dah dekat 5 hari tak update bl0g~
s0ri.. amiey busy sikit. c0z dah nak dekat final exam~

hari ni.. nak k0ngsi sikit kisah sedih hidup amiey semalam..
masih tak faham.. kenapa amiey ni selalu je jadik bahan ejekan teman2 amiey~
ape salah amiey?
t0l0nglahh~ dah tak sanggup lagi..
dari kecil sampai besar...
amiey selalu jadik bahan gurauan + ejekan kawan2...
kenapa?

kenapa nama amiey perlu di babitkan dalam isu dakwah k0!?~

selagi amiey b0leh sabar.. amiey sabar.. tapi~ ini dah keterlaluan..
if "dia" tak ada niat nak ngata amiey...
nape perlu besarkan nama AMIEY tuh?!
siyesly~
lepas je bace semua k0men2 tuh..
air mata amiey berderai2 jatuh~
tak sangka sahabat baik amiey sendiri buat amiey cam nih~

0kaylah..
wassalam~