Wednesday, February 2, 2011

apa salah Amiey?

Assalamualaikum~
ape khabar all bl0ggers!
amiey sehat alhamdulillah..
waaah~ dah dekat 5 hari tak update bl0g~
s0ri.. amiey busy sikit. c0z dah nak dekat final exam~

hari ni.. nak k0ngsi sikit kisah sedih hidup amiey semalam..
masih tak faham.. kenapa amiey ni selalu je jadik bahan ejekan teman2 amiey~
ape salah amiey?
t0l0nglahh~ dah tak sanggup lagi..
dari kecil sampai besar...
amiey selalu jadik bahan gurauan + ejekan kawan2...
kenapa?

kenapa nama amiey perlu di babitkan dalam isu dakwah k0!?~

selagi amiey b0leh sabar.. amiey sabar.. tapi~ ini dah keterlaluan..
if "dia" tak ada niat nak ngata amiey...
nape perlu besarkan nama AMIEY tuh?!
siyesly~
lepas je bace semua k0men2 tuh..
air mata amiey berderai2 jatuh~
tak sangka sahabat baik amiey sendiri buat amiey cam nih~

0kaylah..
wassalam~

3 comments:

NOOR FATIN said...

alahai. kenapa benda tu patut dijadi bahan ejekan? buat tak tau je lepas ni kan. org xde budi bahasa mmg mcm tu...

Nia said...

sorry baru baca blog kamu! tak pe2 sabar.. lambat laun yang benar akan timbul.. orang nak jatuhkan kita mmg macam tu.. sama la ngan nia.. budak tu dah maki2 dah kat page nia bahagian koment.. haish.. sabar ye dear.. nia selalu support kamu.. kita kan kawan.. ^_^

nur atiqah said...

sbr amiey....
xjdi kulat pun kt ko klu dorg ejek ko...
bukn dorg bgi ko mkn...
bukn dorg bg ko hdup...
bukn dorg yg jge ko slme nie...
dorg tue taw memperlekehkan org je...
org mcm 2 xpyh ko touching2...
buang mse je...

ko jdi dri ko...
mulut n jari org, kite xkn leh kwl..
tp kite leh kwl ati kite dri 'terase' ngn ejekan org len...
ko kne kebalkn ati ko...
anggp mcm hangin jerk...
spptnye if dye kwn ko, dye xkn jdikn ko 'bhn' untk wat joke yg bodh dlm fb yg agk public 2...

sbr ye...
*AKU AGK BENGANG BILER BCE BLOG KO NIE....

hehehe...