Tuesday, March 15, 2011

S.U.D.O.K.U

Assalamualaikum..
wat kedua kalinya.. amiey j0in c0ntest dalam bl0g neh~
hehehe..

wat pengetahuan semua + tuan punya c0ntest..
amiey ni mang gile ngan SUDOKU nih..
s0, bile je dapat tahu ada c0ntest ni.. tr0s je berminat...
erm.. mlm tadi siapkan SUDOKU nih.. 
dan inilah jawapannyer...

H0pe jawapan amiey bet0l~
0kay!
thanks al0t kat R0sie c0z wat c0ntest nih...(klik kat nama t0k ke bl0g beliau)
bagi amiey... c0ntest ni amat bag0s c0z..
salah satu cara t0k meningkatkan kelajuan + kecerdasan 0tak adalah dengan bermain SUDOKU...
s0, thanks again R0sie..
n f0r y0ur inf0rmati0n...
0ur names hampir sama.. hehe..
kite ni keturunan r0s + RR...
hahaha... nama sebenar amiey..Rosmainie Rofiee... hihi... :)
and... vide0 nih amiey tuju khas buat r0sie..
layan k..


lagu N0thing 0n y0u.. dari JAY PARK! hihi...
r0sie.. f0r me.. u are 0ne's 0f beautiful girl  ar0und the w0rlds!
semua wanita di lahirkan cantik..(ayt t0k sedapkan hati diri sendiri)
t0k pengetahuan r0sie.. amiey selalu tgk vide0 ni time amiey rase sedih diejek kawan2....
hehehe....
h0pe r0sie enj0y ngan lagu nih...

0ps terlupa lak~ 
pesanan amiey buat semua teman2 bl0gger...
jangan lupe j0in c0ntest nih!
amat menarik + amat berfaedah kepada semua... hehehe..

daaa...
wassalam....


Tuesday, March 8, 2011

kenapa DIA?

semalam..
aku tidur agak lambat jugak.. 
ar0und 3am...

lelap jer mata...
ter0s aku di buai mimpi...
 dan aku tak tahu lah nak cakap mimpi itu indah atau tidak..
DIA.. dtg lagi dalam mimpi aku..
untuk ke berapa kali nya pun aku tak pasti..

aku tersedar ar0und 4am...
sampai sekarang..
aku masih tak faham... 

kenapa DIA??
kenapa perlu DIA je yang selalu hadir dalam mimpi2 aku?

aku masih ingat lagi..
waktu pertama kali aku mimpikan DIA dulu...
sampai aku kejutkan r00mate aku!
r00mate aku cakap...
"mainan syaitan"..
0kay! betullah tuh... mainan syaitan k0t!

tapi? kenapa sampai sekarang...
DIA masih lagi muncul dalam mimpi aku?
nak kata aku ni suke... + sayang... + rindu ke kat DIA..
tak adalah!
aku sayang + rindu kat 0rang lain k0t!
bukan DIA...


Sunday, March 6, 2011

Tahniah DEK~

petang semalam...
aku dapat satu berita yang betul2 memeranjatkan aku~
siyesly... bef0re this... 
aku dah tahu...
tapi aku ingatkan just gurauan semata....
tapi rupanya... memang bet0l!

Dak K0dek dah bertunang!
what?!!~
K0dek dah bertunang??

aku betul2 tak percaya..
c0z aku bukan dengar dari mulut kodek sendiri...
bef0re this die pernah cakap kat aku yang die dah bertunang dan bakal berkahwin bulan 3 nih~
tapi at last..... die sangkal! die kate..
"AKU gurau jelah Miey... Ko tak percaya Ak ke?!"

Dek!
gud j0b! thanks a l0t c0z... being me s0 c0nfusing!
nway.... Tahniah!
sem0ga k0 bahagia... :)

n0w~ aku nak reveal siapakah Kodek...

kenalkan....itulah Kodek @ AZRUL AMINURASHID BIN MOHD ALI
he's my best friend f0rever and ever~


Wednesday, March 2, 2011

berakhir sudah~

Assalamualaikum..
Alhamdulillah~ berakhir sudah finak exam sem 4 amiey..
lega tahap maksima!

actually dah hbis 26 februari ari tu...
tapi ada sedikit kebusyan yang tak dapat di elakkan..
s0, terpaksa tangguh untuk update bl0g nih!


hehe... s0ry friends!
n0w.. sedang bercuti...
tapi tak tahu nak buat akriviti ape time cuti nih..
any suggesti0n?!~