Sunday, March 6, 2011

Tahniah DEK~

petang semalam...
aku dapat satu berita yang betul2 memeranjatkan aku~
siyesly... bef0re this... 
aku dah tahu...
tapi aku ingatkan just gurauan semata....
tapi rupanya... memang bet0l!

Dak K0dek dah bertunang!
what?!!~
K0dek dah bertunang??

aku betul2 tak percaya..
c0z aku bukan dengar dari mulut kodek sendiri...
bef0re this die pernah cakap kat aku yang die dah bertunang dan bakal berkahwin bulan 3 nih~
tapi at last..... die sangkal! die kate..
"AKU gurau jelah Miey... Ko tak percaya Ak ke?!"

Dek!
gud j0b! thanks a l0t c0z... being me s0 c0nfusing!
nway.... Tahniah!
sem0ga k0 bahagia... :)

n0w~ aku nak reveal siapakah Kodek...

kenalkan....itulah Kodek @ AZRUL AMINURASHID BIN MOHD ALI
he's my best friend f0rever and ever~


3 comments:

Si DauN CeRi said...

wah... tahniah kat kwn awak tu ye, muga bahagia dunai akhirat~ amin..

Shairazi Saidin said...

scandal sangat...HAHA. asal x bgtau dh bertunang kalo BFF?! haish. problematic la.

Amiey said...

miss daun ceri.. hihihi... thanks.. amin~

shai... hurm.. till n0w die tak nak gak admit yang die tuh dah bertunang.. d0nt kn0w why... ayt die...
"amiey.. kau nak caye aku ke 0rg lain?" siyesly! kecewa ngan peel die!