Friday, October 7, 2011

my big sis on SOLEHAH di TV Al-Hijrah

Assalamualaikum.
first of all.. nak say sorry coz dah lama tak hupdate entry2 bru..
ececece.... mcm lah ada org bcekan.. haha

okaylah.. jusy nak share story sikit about my sis..
her name ROSMARIEZA BINTI ROFIEE..
she's one's of our sahabat blogger jugak.. 
*utk ke blog beliau, just click nama di atas..

harap kalian semua dapat mendoakan 
kesejahteraan dan keberkatan utk beliau dalam rancangan SOLEHAH tu...
ma'rifah dan khibrah.. adalah tujuan dan niat utama beliau..

amiey sebagai adik, 
hanya boleh menyokong dan mendoakan dari jauh 
agar perjuangan beliau dalam program realiti SOLEHAH ini beroleh keberkatan dari Allah..
bukan kemenagan jadi taruhan..
tapi penghijarahn dan pengislahan diri demi agama dan ikhlas kerana ALLAH~


Okaylah..
akhir kata.. Hijrah kerana Ilahi.. Demi Pengislahan Diri..
"KUM FAANZIR!" 

0 comments: