Wednesday, December 7, 2011

kembali menulis~

Assalamualaikum..
aku kembali menulis!
yehaaaa~ hahaha
ala, sebelum ni pun aku bukan rajin pun kan menulis2 nih..
just bile aku rasa ada perkara yg aku nak share dekat blog.. so aku akan share..

ape yg aku nak share kali ini?? 
hehehe.. ofkos lah nak cter tentang.. aku beli lappy baru..
lappy lama aku dah rosak teruk kot!
dah msuk dalam hospitak PC WORD dah! 
sian die.. ;) semua salah aku.. tak jaga die betul2..

so.. lepas ini tak ada lagi lah yer alasan untuk tidak update blog~ hihi..


okay... daaaa semua~
:)

0 comments: