Monday, December 31, 2012

Saya ada akk..

Akak sy sgt cantik..nama akk sy rosmarieza..

posted from Bloggeroid

Cameron! Aku datang..

Hai uolss..
Just nak bagi tau yang iolss pegi cameron last week..
Sangat best okay! Rasa mcm duduk kat korea sejuknyaa.
Iolss pergi dengan kawan3 iolss.. piya + pana + amer + capik. Best tetangat... rasa mcm nak pergi lagi.. yang tak boleh tahan tu.. weolss dah turun dah nak balik.. tetibe, si pana nak patah naik balik ke cameron sebab teringin strawberi lagi.. kah kah! So, weolss pun naik lah lagi.. kirenya 2 kali lah weols pegi. Hahahaha..  siyes! Tak boleh lupe pengalaman ni.

Header + Template baru

Hai semorang!
Just nak sharing that amiey dah tukar header n template yang baru tok blog amiey. Mohon kalian kritik amiey. Takot2 tak elok mata memandang.. heee v. Segala kritikan amiey terima seadanya. Ini just nak make sure that blog amiey ni elok dan cantik dipandang sajer.. heee v

posted from Bloggeroid

Friday, May 11, 2012

tak boleh nak update blog!

kesan2 dari kekalahan beruang comel dalam super spontan tadi.. 
aku hamek keputusan untuk tidak menghupdate blog aku.. 

frust! frust! frust! 
bila dak nana nak blah punnn tak tahu ler...
hemmmm :(


#eh.. berhupdate lah ni kannn?



Wednesday, January 18, 2012

"Bintangku"

Malam tadi, di fakulti aku ada buat satu talk. talk ni anjuran budak2 law. so, tak dapat tidak aku harus join dengar talk itu. erm! datang dah lambat.. so, kene lah duduk dekat belakang student lelaki. argh! ingat aku hingin ke duduk belaka deme! aku wanita muslimah. tak suke perkara2 langoh! #poyos! :). so, aku memilih untuk duduk baris beakang sekali. hehehe :). eh! lupa lak nak citer.. aku pergi dengan teman baik aku. nama wanita muslimah itu adalah Syifaa.. hihi :).

sedang menunggu talk itu bermula, aku pun apa lagi, bergosip sakan la dengan syifaa. teeettt! *bahagian ini telah diedited out oleh penulis sendiri. :) hehehehehe. tetibe! tanpa semena2 aku ternampak seorang budak lelaki ni. budak lelaki ni yang aku suke gilos dulu! argh! jangan di sebut~ apa saja yang dia tak boleh? semua boleh! perfector bagi aku yg simplor nih! hihi :) dari kejauhan aku lihat dia sedang bergurau senda dengan teman dia. sungguh hensom! #cinca! #congmal! #serius nih! :) dia adalah... BINTANG KU! oh! #melting~~~~ *__*


dah lama sebenarnya aku lupakan si bintangku ni! mana tidaknyer! aku tak kenal kot siapa dia, umur brape, amek kos ape! aku cume tahu nama dia Bintangku je! bintang... yang sebelum ini menemani mataku setiap petang melihat dia bermain volley ball! gilos smart ah! cara dia serve~ cara die seting bola~ cara die smash bola tu~ oh! melting lagi~~~ *___*


aku bukan ape.. tadi pun hati aku dah parah sgt dah! ikut kan nak melting je daalam audi AI tadi. tapi.. aku risaau lah plak! takut kang tak adda sape nk angkat aku yg berat ini?! hurm.. maka di cni nak aku jelaskan! kenapa boleh terpandang dia tadi? natijahnyer...

tgk! tgk! tgk! 
tidur malam ku sekarang.. tidak lena.. ah sudaaaahhh! :(
macam mana ni.. macam mana ni.. macam mana ni.. :*__* melting lagi~~~~



Tuesday, January 17, 2012

bersawang lagi..

hai semua!
annyeong! hihi.. eh!
assalamualaikum.. :)

pergh! sgt sgt agak lama kan tak update blog!
agak malas.. dan seriusly koje amiey time kat kolej adalah...
study! bile penat.. TIDOR! :)

sorry.. :(
janji hanya tinggal janji!~ 
tak baik taw!
munafik ye.. ye.. :)
so, sorry again! :)

my bloggy...
ampun kan daku.. :)
peace! =)