Monday, December 31, 2012

Saya ada akk..

Akak sy sgt cantik..nama akk sy rosmarieza..

posted from Bloggeroid

Cameron! Aku datang..

Hai uolss..
Just nak bagi tau yang iolss pegi cameron last week..
Sangat best okay! Rasa mcm duduk kat korea sejuknyaa.
Iolss pergi dengan kawan3 iolss.. piya + pana + amer + capik. Best tetangat... rasa mcm nak pergi lagi.. yang tak boleh tahan tu.. weolss dah turun dah nak balik.. tetibe, si pana nak patah naik balik ke cameron sebab teringin strawberi lagi.. kah kah! So, weolss pun naik lah lagi.. kirenya 2 kali lah weols pegi. Hahahaha..  siyes! Tak boleh lupe pengalaman ni.

Header + Template baru

Hai semorang!
Just nak sharing that amiey dah tukar header n template yang baru tok blog amiey. Mohon kalian kritik amiey. Takot2 tak elok mata memandang.. heee v. Segala kritikan amiey terima seadanya. Ini just nak make sure that blog amiey ni elok dan cantik dipandang sajer.. heee v

posted from Bloggeroid