Monday, February 22, 2016

My Time With You

Assalamualaikum..

Hari ini nak tulis pasal background music blog amiey ni..
sebenarnya lagu ni adalah OST dari drama korea favorite amiey untuk tahun 2016 ni..
"CHEESE IN TRAP". mohon nonton semua! drama ni best sangat! 

biasa la naluri wanita amiey ni kan suka sangat dengar lagu sentimental ni.. 
so, agak layan jugak laaa lagu ni. 
lirik dia pun best sebenarnya. 
lagi2 untuk wanita yang susah nak luahkan rasa cinta dia macam amiey ni.
hahahahaha okay merepek! uwek uwek! 
aku pun nak termuntah sebenarnya cakap benda ni. 

okay okay.. mohon layan semua. saja nak tulis pasal lagu My Time With You ni.
melodi sangat!!

k-annyeong! ㅠㅠ

0 comments: